Vanaf dit jaar is het mogelijk om een speciaal zomerlidmaatschap bij T.C. Alphen aan te gaan, de Zomer Challenge. Ideaal als je eigen (team)sport in de zomer stil ligt of als je in de zomermaanden eens wat anders wil proberen. Wat houdt de Zomer Challenge in?
1. Je ontvangt een lidmaatschap voor de maanden juni, juli en augustus
2. Je kan vrij tennissen wanneer het jou uitkomt, maar ook deelnemen aan toernooien gedurende deze maanden (waaronder het toernooi bij T.C. Alphen van 19 t/m 27 juni).
3. Je kan iedere maandagavond deelnemen aan de bokken- en clubavond
4. Je krijgt één kennismakingsles van onze tennislerares Kim Oomen
5. Je kan deelnemen aan het Zomer Challenge eindtoernooi op vrijdag 3 september
6. Je hebt geen bardienstverplichting
De kosten voor de Zomer Challenge bedragen € 50,-
De Zomer Challenge start op 25 mei om 19:30 uur met een introductie en aansluitend de kennismakingsles. In overleg met de lerares Kim Oomen is het uiteraard mogelijk om hierna nog extra lessen in te plannen. Wij dagen je hierbij uit om in drie maanden klaar te zijn voor het eindtoernooi!
Je kan je tot 16 mei opgeven voor de Zomer Challenge via onze website, https://www.tcalphen.nl/aanmeld-formulier/ Onderaan de pagina zie je een verplichte knop met een keuze Lidmaatschap of Zomer Challenge. Kies dan voor de optie Zomer Challenge.
Het is goed om te weten dat er tijdens het inschrijfproces ook een pasfoto aangeleverd moet worden, deze is verplicht voor op de ledenpas.