Bokken- en Clubavond

Elke maandagavond (het gehele jaar door) is het Bokken- en Clubavond, waarbij gezelligheid en een drankje aan de bar net zo belangrijk is als het tennissen. De Bokkenavond is een jarenlange traditionele heren tennisavond en de Clubavond is voor iedereen die gezellig wil komen tennissen. Een avond waar je op het moment dat je komt, ingedeeld wordt en kan tennissen, ongeacht of je man of vrouw bent. Voor nieuwe leden maar ook voor bestaande leden een mooie manier om andere leden te leren kennen, je tennisvaardigheden te verbeteren en natuurlijk ook om de gezelligheid van de club te ervaren!

De bokken/clubavond begint om 19.30 uur. Van 19.00 uur tot 19.30 uur is het inloopmoment en kun je direct gaan spelen op een vrije baan. Er zijn dan 4 banen beschikbaar. Er zal dan ook geen indeling gemaakt worden voor dit eerste half uur.

Baanverdeling van 19:30u – 21:30 u

Bokkenavond:                                     Clubavond:

Baan 1                                                          Baan 3

Baan 2                                                          Baan 4

Baan 5

Wanneer er bij aanvang van een tennisblok van 30 minuten baan 3 vrij blijft liggen, omdat er bijvoorbeeld weinig Clubavond-leden zijn en er zijn meer Bokken aanwezig dan dat er banen voor hen beschikbaar zijn, dan kan deze baan voor dat tennisblok ingedeeld worden voor een gemend-dubbel of voor de Bokken. Dit is natuurlijk ook andersom van toepassing.

Uiteraard is het mogelijk om spelers uit te wisselen, als daar behoefte aan is.

De dienstdoende bardienst maakt de indeling voor de Bokken- en Clubavond.

Informatie

Clubkampioenschappen
Bardienst
Kalender
Open toernooi
Tennislessen
Competitie

Alle info over de bardiensten
bij T.C. Alphen lees je hier! 

Lid worden van
dè tennisclub van Alphen?

Schrijf je hier in!