Barplanning

Als lid van TC Alphen dien je 3 keer per jaar een bardienst te draaien (2 keer in de zomer en 1 keer in de winter). Dit geldt voor de leden van 18 tot 70 jaar. De leden die in het actuele seizoen 18 jaar worden gaan ook bardiensten draaien.

Er wordt binnen TC Alphen gewerkt met een Zomer- en Winterplanning. Er kan respectievelijk begin maart en oktober ingeschreven worden voor de diverse bardiensten, zodat je zelf kunt bepalen wanneer  je de bardienst wilt gaan draaien. Deze inschrijving zal ruim van tevoren aangekondigd worden middels een email met de nieuwsbrief. Zodra je een bardienst gepland hebt, krijg je 5 dagen en 1 dag voor de te draaien dienst een herinnering per email.

Mocht je de geplande dienst niet kunnen draaien, dan dien je zelf een vervanger te zoeken. Bij het niet op komen dagen voor je bardienst geldt de eerste keer een waarschuwing en bij de 2e keer zal er een boete a € 25,= volgen. Los van de genomen sanctie moet de verzuimde bardienst uiteraard alsnog op een ander moment gedraaid worden. Soms komt het voor dat een geplande bardienst geen doorgang vindt, bijvoorbeeld omdat de banen onbespeelbaar zijn door het slechte weer. In dat geval kan er een beroep op je worden gedaan om de uitgevallen bardienst op een ander moment alsnog te draaien. Voor het inhalen van een verzuimde of uitgevallen bardienst zal de bardienstplanner contact met je opnemen.

De bardienstplanner van TC Alphen is te bereiken via knltb.club. De diensten planner is te vinden op https://mijn.knltb.club/, hier kan men zoeken op vereniging en met het trefwoord ‘Alphen’ komt u na de inlog (bondsnummer en wachtwoord) terecht bij de bardienstplanner van TC Alphen. Na het inloggen verschijnt de bardienst planning, dit is in de vorm van een agenda weergave. Rechtsboven worden de diensten getoond die op jouw naam staan. Daaronder staan de diensten die nog beschikbaar zijn in de betreffende maand.

Informatie

Clubkampioenschappen
Bardienst
Kalender
Open toernooi
Tennislessen
Competitie

Lid worden van
dè tennisclub van Alphen?

Schrijf je hier in!