Beste tenniss(t)er,

Excuses, we hebben het verkeerde versie van het inschrijfformulier gestuurd, bij deze ontvang je de juiste versie. Graag de voorgaande mail als niet verstuurd beschouwen.

Deze winter verzorg ik Kim Oomen de tennislessen. De lessen worden alleen buiten geven.
De lessen voor senioren en junioren vinden plaats op Maandag, dinsdag en donderdag en bij veel deelname ook op woensdag. De junioren krijgen les met min. 2 en max. 8 personen. De senioren krijgen les met 2, 3 of 4 personen. De junioren krijgen les met de ballen die de KNLTB voorschrijft voor de betreffende leeftijdsgroep/competitie groep.

LESDATA EN LES REGELS
Het aantal lessen is afhankelijk van het weer. De lessen beginnen in de week van 10 Januari (week 2) en eindigen 25 februariDe lessen gaan alleen door als het weer het toelaat, dus bij sneeuw, regen en ziekte van mij wordt de les geannuleerd en dus niet gefactureerd. Ook als de coronamaatregelen het niet toe laten om te kunnen tennissen zal deze niet gefactureerd en ingehaald worden. Let op alle gegeven lessen zullen dus wel gefactureerd worden dus ook bij ziekte of afwezigheid van de leerling. Inhalen in een andere groep mag indien dit mogelijk is. De facturen zullen dus pas gemaakt worden nadat alle lessen gegeven zijn !!!!

LESTIJDEN EN DAGEN
De lestijden voor de winter zijn in principe als volgt: (bij veel interesse evt. woensdag )

Groep Lesdagen Lestijden
Van Tot
Junioren basisschool Maandag,dinsdag, donderdag ( woensdag ) 15.30 uur 18.30 uur
Junioren middelbare school Maandag,dinsdag,donderdag  (woensdag ) 17.30 uur 20.30 uur
Senioren Maandag tot 19.30, Dinsdag, donderdag, (woensdag ) 18.30 22.30

Let op de indeling wordt gemaakt naar aanleiding van de inschrijvingen.

INHOUD TENNISLESSEN
De tennislessen zijn gericht op de wedstrijd. Vroeger werd vaak alleen op techniek getraind, maar dat gebeurt tegenwoordig steeds minder. Tegenwoordig wordt zowel getraind op techniek, tactiek, conditie als mentaliteit. Voor zowel beginnende als gevorderde leerlingen geldt, dat hun niveau het snelste stijgt wanneer al deze factoren in de tennislessen aan bod komen. Het zijn namelijk allemaal factoren waarmee je een wedstrijd kunt winnen. Afhankelijk van de wensen van de groep wordt het enkelspel en/of het dubbelspel getraind. Per training staat meestal één slag centraal die wordt toegepast in één spelsituatie. Het onderwerp van een tennisles zou dus kunnen zijn: “de forehand vanuit het achterveld in het enkelspel” of “de service in het dubbelspel”.

KOSTEN
Senioren: krijgen les met max. 4 leerlingen op één baan.

  • De kosten per les met 4 pers  : 12,50 euro
  • De kosten per les met 3 pers. : 15,50 euro
  •  De kosten per les met 2 pers. : 22.00 euro

Junioren: voor junioren zijn de kosten als volgt:

  • De kosten per les met 2 pers: 20,00
  • De kosten per les met 3 pers: 13,50
  • De kosten per les met 4 pers: 10,00
  • De kosten per les met 5 pers: 8.00
  • De kosten per les met 6 pers: 6,65
  • De kosten per les met 7 pers: 5,70
  • De kosten per les met 8 pers: 5,00

Je kunt aangeven of je liever les hebt in een grote groep of kleinere groep dan ga ik daar zoveel mogelijk rekening mee houden.

INDELING
De indeling vindt plaats op basis van kleur bal waarin je speelt en evt. Vriendje of vriendinnetje.

INSCHRIJVEN
Bijgevoegd is het inschrijfformulier voor deelname aan de winterlessen. A.u.b. invullen en inleveren uiterlijk 19 December

Met vriendelijke groet,

Bestuur TC Alphen