Clubkampioenschappen 2019

De technische commissie van TC Alphen organiseert binnen de vereniging verschillende activiteiten, de clubkampioenschappen is er hier 1 van.  Deze vinden eens per jaar plaats op de tennisbanen van TC Alphen.  Twee weken lang worden er verschillende wedstrijden gespeeld, iedereen op zijn of haar eigen niveau om de titel clubkampioen.

Zowel voor de senioren als voor de junioren, een gezamenlijk toernooi voor alle leden. Alle onderdelen komen aan bod, enkel, dubbel en mix.  Het toernooi wordt gezien als een voorbereiding op het nieuwe seizoen waar men kan kijken of het niveau van het vorige jaar nog haalbaar is en men wellicht hier en daar nog wat bij moet schaven.

Een spannend maar vooral een gezellig toernooi waar je bij moet zijn. Wie wil er nu niet de clubkampioen zijn?

Opgelet!
De clubkampioenschappen komen er weer aan! Zoals ieder jaar wordt wederom in 2019, in elke categorie keihard gestreden om de hoogste eer!

Het kan weer!
Inschrijven voor de clubkampioenschappen! Doe jij dit vóór 1 maart 2019 dan krijg je €2,50 korting op het inschrijfgeld. 

Inschrijven via onderstaande link;
https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=67945E6B-1931-45FE-BB60-2FD81A1B4317

De clubkampioenschappen vinden plaats van 16 tot en met 31 maart 2019.
Op zondag 31 maart worden de finales gespeeld met aansluitend de prijsuitreiking.

CLubkampioenschappen

De technische commissie van TC Alphen organiseert binnen de vereniging verschillende activiteiten, de clubkampioenschappen is er hier 1 van.  Deze vinden eens per jaar plaats op de tennisbanen van TC Alphen.  Twee weken lang  worden er verschillende wedstrijden gespeeld, iedereen op zijn of haar eigen niveau om de titel clubkampioen. Zowel voor de senioren als voor de junioren, een gezamenlijk toernooi voor alle leden. Alle onderdelen komen aan bod, enkel, dubbel en mix.  Het toernooi wordt gezien als een voorbereiding op het nieuwe seizoen waar men kan kijken of het niveau van het vorige jaar nog haalbaar is en men wellicht hier en daar nog wat bij moet schaven.

Een spannend maar vooral een gezellig toernooi waar je bij moet zijn. Wie wil er nu niet de clubkampioen zijn?

Informatie

Clubkampioenschappen
Bardienst
Kalender
Open toernooi
Tennislessen
Competitie

Alle info over de bardiensten
bij T.C. Alphen lees je hier! 

Lid worden van
dè tennisclub van Alphen?

Download het formulier en vul het in!